- Трансплатација на коса со ФУЕ техника
- Ласерска Депилација со Диоден 808НМ Ласер
- Епилација
- Филери
- Мезотерапија
- Третмани за слабеење
- Радиофрекфренција со Beauty System Multipolar
- Нега на кожа
- Масажи
- Фотон Ласер
- Стоматологија
Третмани за слабеење со кавитација
Третмани со радиофрекфренција против брчки на лице и тело
Нега на кожа со колагенски маски
Пакет за ласерска депилација
Пакети за нега на лице+коилагенска маска+третмани на лице со радиофрекфренција 
Санте Плус Центар за Естетика...
 
Ул Лермонтова бр. 3 Скопје Р. Македонија
ТЕЛЕФОНСКИ: 02/ 3108886 - 071 262 323
E - Posta  info@santeplus.com.tr